Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 22 Paź 2005 17:44 Temat postu: predkosciomierz?? POMOCY |
|
|
Witam! Nissana posiadam od niedawna przywiozłem go z Niemiec miał uszkodzona skrzynie ktora została w Niemczehc jest to wersja SR (1,6 z dokładkami z GTi bez sciagneto dachu na pełnym wtrysku) Skrzynie zakupiłem na allegro w super stanie itd.. Ale mam problem wydaje mi sie (nie jestem pewny na 100%) ze w starej skrzyni miałem napęd elektroniczny a tu jest linka bo nie umię nigdzie wyczaic gdzie ta linka szła?? PRosze was opomoc bo został mi jeden kabel i linka wychodząca ze skrzyni. Musze kupic jakis czujnik?? czy moze nic nie zrobie jak nie zmienie skrzyni na taka jaka była napoczątku była 57y a teraz jest 64Y. Mozecie zobaczyc u siebie jak Wam ta linka?? czy moze macie elektronicznie?? idzie PROSZE WAS
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
0l0
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: SG\Gliwice Płeć: GA16DS / GA16DE
|
Wysłany: 23 Paź 2005 9:32 Temat postu: Re: predkosciomierz?? POMOCY |
|
|
chrosta napisał: | Witam! Nissana posiadam od niedawna przywiozłem go z Niemiec miał uszkodzona skrzynie ktora została w Niemczehc jest to wersja SR (1,6 z dokładkami z GTi bez sciagneto dachu na pełnym wtrysku) Skrzynie zakupiłem na allegro w super stanie itd.. Ale mam problem wydaje mi sie (nie jestem pewny na 100%) ze w starej skrzyni miałem napęd elektroniczny a tu jest linka bo nie umię nigdzie wyczaic gdzie ta linka szła?? PRosze was opomoc bo został mi jeden kabel i linka wychodząca ze skrzyni. Musze kupic jakis czujnik?? czy moze nic nie zrobie jak nie zmienie skrzyni na taka jaka była napoczątku była 57y a teraz jest 64Y. Mozecie zobaczyc u siebie jak Wam ta linka?? czy moze macie elektronicznie?? idzie PROSZE WAS |
może wystarczy kupić zegary ze starszej wersji NX bo prędokościomierze były tam montowane właśnie na lince
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Paź 2005 14:01 Temat postu: |
|
|
Mogł by ktos zobaczyc jak to ma u siebie?? Mi linka ze skrzyni wychodzi po lewej stronie cięgna sprzegła troche wyzej, jezeli mozecie to sprawdzie i napiszcie jak Wy tam macie, czy czujnik i kabel idzie?? czy moze linka i ktorendy ona idzie jak by ktos mogł prosze zrobic zdjecie. Dziekuje z gory
pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gościu
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Warszawa-Bemowo
|
Wysłany: 23 Paź 2005 17:17 Temat postu: |
|
|
my z endrium znay ta linke bardzo dobrze no linka normalnie wychodzi i idze do zegarów, fotke raczej nie zrobie bo trzeba zdejmowac plastiki, jezeli polozysz sie glowo przy pedałach linka powina byc w okolicach gornych
|
|
Powrót do góry |
|
|
EnDrIu
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23 Paź 2005 21:13 Temat postu: |
|
|
chrosta napisał: | Mogł by ktos zobaczyc jak to ma u siebie?? Mi linka ze skrzyni wychodzi po lewej stronie cięgna sprzegła troche wyzej, jezeli mozecie to sprawdzie i napiszcie jak Wy tam macie, czy czujnik i kabel idzie?? czy moze linka i ktorendy ona idzie jak by ktos mogł prosze zrobic zdjecie. Dziekuje z gory
pozdrawiam | nie sadze zebys dal rade bez kupienia zegarow od starszej wersji
|
|
Powrót do góry |
|
|
0l0
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: SG\Gliwice Płeć: GA16DS / GA16DE
|
Wysłany: 24 Paź 2005 18:13 Temat postu: zegary |
|
|
Ale masz farta
akurat znalazlem aukcję liczników (chyba pierwszą odkąd przedlądam allegro)
napisz do gościa czy prędkościomierz jest na linkę ale sądząc z układu zegarów to raczej powinno pasować bo deska jest ze starszej wersji nyski
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 27 Paź 2005 16:13 Temat postu: |
|
|